Locatie: Gemeentelijke Sporthal Laarne
Leeweg 25, 9270 Laarne

google maps html widget

Verslag

Vandaag wedstrijd tegen Laarne. Na een wat mindere wedstrijd vorige week heb ik gezegd dat ze van in het begin gefocust moesten zijn ook al waren er veel meisjes bij de tegenstander. Dit deden ze dan ook van in het begin waarbij we al mooi basket lieten zien kwa samenspelen. Na eerste quarter was het 10-14. We konden dit spel aanhouden en door mooi passenspel stonden we aan de rust 16-24 voor. Tijdens de rust even erop gewezen dat de aanval goed was maar in defense wou ik nog meer en dit werd ook gedaan na de rust. Help defense was goed vandaag en waardoor we fastbraek konden lopen en mooi afwerken waaruit de eindstand van 20-45 tot stand kwam. Top gespeeld gans de ploeg vandaag, mooi samenspel.