Koninklijke Sint-Niklase Condors B - U12 24- 42

Locatie: Sporthal De Witte Molen
Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas

google maps html widget

Verslag

Vandaag 2de wedstrijd van seizoen tegen Sint Niklase condors. Het was een ploeg met veel meisjes en heb erop gewezen dat we direct allert moesten zijn. Het was terug in beginnen een beetje zoeken maar na einde eerste quarter was het 6-12. 2de quarter konden we goed verder spelen en soms mooie acties die jammer genoeg niet werden afgemaakt. Ruststand 11 -25, 2de helft hebben we gewoon verder gespeeld op ons manier en konden we de voorsprong mooi behouden 15-33. De laatste 10 minuten hebben we rustig uitgespeeld en nooit in gevaar geweest voor de 2de overwinning op rij. Eindstand 24-42, heb wel gezegd dat er over gans de match bekeken minde was samengespeeld qua passing ten opzichte van vorige wedstrijd.