Locatie: Stedelijke Sporthal Durmehal
Sportlaan 1, 9160 Lokeren

google maps html widget

Verslag

Vandaag wedstrijd met u12a tegen panters Baasrode. De vorige wedstrijd tegen deze ploeg was de minst sterke wedstrijd van het seizoen. Ik had gevraagd voor van in het begin gefocust te zijn en 100% inzet. Dit werd zeker gedaan met als resultaat verschillende steals waaruit we konden scoren door mooi samenspel van 2 tegen 1. Tussenstand na quarter 1 (18-7). Start 2de quarter deden we mooi verder met mooi samenspel en afwerking onder de ring. Daardoor konden we de voorsprong mooi bewaren. Ruststand (30-21). Tijdens de rust even koppen bijeen gestoken en mijn spelers erop gewezen dat de wedstrijd nog niet gewonnen was hoor. Start tweede helft probeerde Baasrode heel snel te spelen toen heb ik time out genomen en gezegd dat we de snelheid uit de wedstrijd moesten halen. Dit werd gedaan door rustige op te stellen en balletje mooi rond te spelen en daarbij ook kunnen afwerken. Laatste quarter hebben we zo blijven spelen en wedstrijd mooi gewonnen met 46-39. Volgende week laatste wedstrijd van de eerste ronde, hopelijk kunnen we de 3 punten dan ook binnen halen en eindigen we mooi in het klassement.